• Aanpak

Strategie, structuur, prestatiemeting en control

In mijn aanpak staat de strategie van uw organisatie voorop. De structuur van het managementcontrolsysteem moet op deze strategie aansluiten. Vervolgens is het van belang dat de rapportages over de uitvoering van uw processen tijdig beschikbaar komen met relevante en betrouwbare informatie. Op basis van deze informatie over financiële en niet-financiële indicatoren kunt u vervolgens acties ondernemen.

Oplossingen

Analyseren wat er fout is, proberen door de getallen heen te kijken, onderzoeken wat eraan gedaan moet worden en aan de slag gaan. Geen ingewikkelde oplossingen zoeken als een eenvoudige aanpassing van uw huidige processen en/of systemen volstaat. Het beter implementeren en integreren van bestaande oplossingen kan dan snel resultaat opleveren. Evenals het effectiever en efficiënter maken van uw financiële processen.

Tarieven

In overleg met u kunnen we een op maat gesneden overeenkomst met een afgesproken uurtarief, of een fixed-price, samenstellen. Wij geven u dus niet alleen inzicht in wat uw organisatie doet, maar ook in wat wij doen. Natuurlijk kunt u van ons deskundigheid, betrouwbaarheid en persoonlijke betrokkenheid verwachten. Kortom Van Beekhuizen Controlling staat voor helderheid, professionaliteit en betrokkenheid.

 

 • Strategisch management

  Portfolio (markt-, klant- en prijsstrategie), overname- en desinvesteringsbeslissingen, financieringsstrategie en analyses en scenario's
 • Prestatiemanagement

  Kapitaalsinvesteringen, werkkapitaalmanagement, managementcontrolsysteem en financieringen
 • Administreren en rapporteren

  Relevante en betrouwbare (niet) financiële informatie en rapportages en effectiviteit en efficiency van administratieve processen
 • Governance, risk & compliance

  Risicomanagement, intern beheersingsraamwerk en belastingen